top of page

MOTORCYKELKØREKORT

20210905_121333.jpg

Gratis lån af udstyr S, M, L, XL

Når du tager motorcykelkørekort, så skal du ikke være bekymret for udstyret.
Vi tilbyder dig gratis lån af tøj og andet udstyr i str S til XL.

Motorcykelkørekort kategori A1

Vi tilbyder motorcykelkørekort til 18 årige. Det er motorcykelkørekort kategori A1. Du må starte på MC undervisning 3 måneder før du fylder 18 år, og du må komme til praktisk prøve når du er fyldt 18 år.

Motorcykelkørekort kategori A2

Vi tilbyder motorcykelkørekort til 20 årige. Det er motorcykelkørekort kategori A2. Du kan starte undervisningen 3 måneder før du fylder 20 år og du må komme til praktisk prøve, når du er fyldt 20 år.

Motorcykelkørekort kategori A

Vi tilbyder motorcykelkørekort til 24 årige. Det er motorcykelkørekort kategori A. Du kan starte undervisningen 3 måneder før du fylder 24 år og du må komme til praktisk prøve, når du er fyldt 24 år. Du kan starte på motorcykelkørekort til kategori A, hvis du har haft kørekort til kategori A2 i 2 år, så du kan reelt tage kørekort til kategori A, når du er fyldt 22 år, hvis du opfylder kravet om kørekort til kategori A2 i 2 år.

Det skal være en "fed oplevelse", når du tager dit MC kørekort og derfor har vi planlagt forløbet sådan, at det går hurtigt samtidigt med, at det er til at overskue. Vi har nye motorcykler og nyt udstyr. Køreskolen er indrettet med store lyse lokaler, så undervisningen kommer til at forløbe i hyggelige omgivelser.

Skolens motorcykler

Nye Kawasaki Z650 (A + A2) som er en super letkørt motorcykel. Suzuki GSXS 125

bottom of page