OM KØRESKOLEN

20190630_084215_retouch_v2.jpg

BO

Hos SCHAARUP's KØRESKOLE tilbyder vi kørekort til bil i Roskilde og omegn. Vi er to kørelærer Jan og Bo på køreskolen og vores teorilokaler ligger i Slagteristræde 4, 4000 Roskilde, som er lige ved busholdepladsen/Føtex ved Roskilde station. Vi sikrer dig god og inddragende undervisning og der lægges fokus på den personlige undervisning og små hold. Vi tilbyder et forløb, hvor der fokuseres på den enkeltes elevs læring.

Hos SCHAARUP's KØRESKOLE koster en lovpakke 12.750 kr. og et kørekort kan tages på ca. 10-14* uger. Lovpakken inkluderer alle lektioner du skal have i teori og praksis. 29 lektioner i teorilokalet og 16 kørelektioner på vej og 4 lektioner ved manøvrekørsel og 4 lektioner på køreteknisk anlæg.

Vi har fokus på kvalitet

Vi stiller store krav til at være med til at vores elever har forståelse for at fremme færdselssikkerheden via vores indlæring. Derfor er vores undervisningsmateriale i høj kvalitet og bilen er altid 100% køreklar og i tip top stand.

Vælg os som din køreskole

Vi glæder os til at hjælpe dig til at blive en dygtig bilist. Vi lægger stor vægt på, at vores elever får en tryg og god oplevelse, når de skal tage kørekort. Hvis du ønsker at tage kørekort hos os, så kan du tilmelde dig her på siden. Du er også velkommen til, at kontakte os på tlf. 23 44 10 80.

* Der tages forbehold for coronarestriktioner og ventetider til teori- og køreprøve.

Kørelærer søges

Vi søger en ny kollega, som kan indgå i vores team. Køreskolen flytter i nye lokaler på Slagteristræde i Roskilde tæt på Roskilde Station og består af 2 kørelærer.

Du skal brænde for at have med unge mennesker at gøre og være positiv/glad og med en god portion tålmodighed og ikke mindst rolig af sind. Du er uddannet kørelærer i kategori B og har din egen skolevogn og er klar til at køre i Roskilde og omegn.

Vi tilbyder gode forhold i nye lokaler med en god afregning for din undervisningsopgaver.

Lyder det som noget for dig, så tag kontakt til Jan Schaarup på tlf. 2344 1080 eller send en mail til jan@schaarup.dk, så kan vi mødes få en snak.

Førstehjælpsinstruktør søges

Vi søger en førstehjælpsinstruktør, som kan indgå i vores team. Køreskolen flytter i nye lokaler på Slagteristræde i Roskilde tæt på Roskilde Station og består af 2 kørelærer.

Du skal brænde for at have med unge mennesker at gøre og være positiv/glad og med en god portion tålmodighed og ikke mindst rolig af sind. Der vil blive afholdt færdselsrelateret førstehjælpskursus ca. hver 3. uge.

Ring i dag på tlf. 2344 1080