OM KØRESKOLEN

BO

Hos SCHAARUP's KØRESKOLE tilbyder vi kørekort til bil i Roskilde og omegn. Vi er to kørelærer Jan og Bo på køreskolen og vores teorilokaler ligger i Jernbanegade 5B, kld., 4000 Roskilde, som er lige ved busholdepladsen/Føtex ved Roskilde station. Vi sikrer dig god og inddragende undervisning og der lægges fokus på den personlige undervisning og små hold. Vi tilbyder et forløb, hvor der fokuseres på den enkeltes elevs læring.

Hos SCHAARUP's KØRESKOLE koster en lovpakke 12.450 kr. og et kørekort kan tages på ca. 10-14* uger. Lovpakken inkluderer alle lektioner du skal have i teori og praksis. 29 lektioner i teorilokalet og 16 kørelektioner på vej og 4 lektioner ved manøvrekørsel og 4 lektioner på køreteknisk anlæg.

Vi har fokus på kvalitet

Vi stiller store krav til at være med til at vores elever har forståelse for at fremme færdselssikkerheden via vores indlæring. Derfor er vores undervisningsmateriale i høj kvalitet og bilen er altid 100% køreklar og i tip top stand.

Vælg os som din køreskole

Vi glæder os til at hjælpe dig til at blive en dygtig bilist. Vi lægger stor vægt på, at vores elever får en tryg og god oplevelse, når de skal tage kørekort. Hvis du ønsker at tage kørekort hos os, så kan du tilmelde dig her på siden. Du er også velkommen til, at kontakte os på tlf. 23 44 10 80.

* Der tages forbehold for ventetider til teori- og køreprøve.

VIRKSOMHEDSINFO

CVR-NR. 24982785